Taller de Cuina: pastís de torró

Dia: 26 de Febrer

Hora: 16'30 h

Lloc: Centre Cívic Democràcia



Ingredients:
2 Bases fines de pa de pessic
1/2 Kl. nata muntada
1 barra torró de xixona
3 fulls de gelatina
1/4 litre de cafè
1 copa de whisky
Preparació
1. Posar la base del pa de pessic, millor en un motllo.
2. Barrejar el cafè, una mica dolç, amb el whisky una mica calent (També pot ser rom).
3. Amb un pinzell pintar la base i la part que anirà a sobre.
4. A part, haurem ratllat, ajudats d'un ganivet i una forquilla el torró que l'anirem incorporant a la nata muntada. (Lo del dolç és optatiu).
5. El cafè, si no en tenim prou, es pot allargar. S'ha d'escalfar i desfer-hi la gelatina. Es deixa refredar una mica i es passa per un colador molt fi i es barreja amb el torró i la nata amb moviments envolvents posant-ho a sobre de la primera base.
6. A continuació hi posarem l'altra base i ho deixarem reposar a la nevera per després posar-ho al congelador.
7. Ser serveix semicongelat.
8. La decoració és al gust del reposter/a.
BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada